VOORWAARDEN


Bestellen en Betalen
Elke bestelling bij Creafine wordt gevolgd door een e-mail met daarin de bevestiging van de levering en later een tweede e-mail met de totale prijs, inclusief verzendkosten. Daarbij geldt dat er geen kortingen en acties bij elkaar opgeteld mogen worden de goedkoopste actie wordt verrekend.

Na ontvangst van deze bevestiging kun je het geld binnen 14 dagen overmaken op  rekening NL 67 ING B000 59 29 29 7 ten name van J. Gloerich ( niet ten name van Creafine) te Papendrecht. Wel bestelnummer of e-mail adres vermelden.
Als je het af komt ophalen, kun je contant betalen.

Voorraad.
We proberen de voorraad zo groot mogelijk te houden, maar het kan zijn dat sommige artikelen besteld moeten worden. Als dit het geval is laten we dat weten in de e-mail met de bevestiging.

Verzending en verzendkosten.
We kunnen alles verzenden maar je kunt ook alles, na overleg ophalen
Na bijschrijving op onze rekening sturen wij alles zo snel mogelijk op, maximaal na 5 dagen.
Alles wordt verzonden onder de voorwaarden en de tarieven van PostNL Post of DHLforyou inclusief verwerkingskosten. Als je wilt kunnen we een bestelling verzekerd laten verzenden, maar de extra kosten moeten we doorberekenen. Verlies van onverzekerde verzending wordt niet vergoed.

Verzendkosten  
Verzondkosten worden apart op de website vermeld.

Vragen
Alles wordt voor verzending zorgvuldig gecontroleerd. Mocht je niet tevreden zijn of vragen of opmerkingen hebben, dan kun je dit binnen 7 dagen na ontvangst via e-mail doen.

Aansprakelijkheid
De afmetingen van de mounted stempels zijn de afmetingen van het houten blokje en het rubber stempel is dus iets kleiner.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten op onze website en we behouden ons het recht voor om fouten bij de bestelling, in overleg met u, te corrigeren.
Ook kunnen wij niet aansprakelijk gehouden worden voor post en/of pakketten die niet met PostNL verzekerd verstuurd zijn en niet of onjuist worden afgeleverd.

Workshop
De reservering is pas definitief na betaling van de kosten voor de workshop.
Afzeggen tot 4 weken voor de workshopdatum is 100 % restitutie.
Afzeggen tot 3 weken voor de workshopdatum is 50 % restitutie.
Afzeggen tot 2 weken voor de workshopdatum is 25 % restitutie.
Daarna is geen restitutie mogenlijk uitgezonderd bijzondere omstandigheden zoals ernstige ziekte of overlijden familieleden enz.
Wij houden ons het recht voor om personen zonder opgave van reden te weigeren. Op verzoek  zullen we in een persoonlijk gesprek aangeven welke onze beweegredenen zijn. Beweegredenen kunnen zijn: Verkoop van goederen,  klachten van klanten, zich niet houden aan de regels en afspraken  enz. dit altijd ter beoordeling van de directie.


Persoonlijke gegevens
Uw persoonlijke gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt. Wel zullen we af en toe een nieuwsbrief verzenden. Deze nieuwsbrief kan gestopt worden door het woordje stop als antwoord te sturen.

Adres
Creafine
Frans van Mierisstraat 25
Papendrecht
Contact persoon: Finie Gloerich
e-mail : info@creafine.nl
ING: 5929297
KvK nr: 24420838

Betalingen vanuit buitenland
IBAN / SEPA nummer: NL67INGB0005929297
BIC Nummer: INGBNL2A
Bank: ING Bank N.V.